Make your own free website on Tripod.com

CHEBI-DEMOTEAMS

DEMONSTRATIES

DEMONSTRATIES
VETERANEN TEAM

Demo in Boxtel 22 juni.
 
Kim-Kyobunim, Mark-Kyosanim, Jacqueline, Audi, Serge, Emilio-jr.- Fleur, Raoul, Wouter, Mattia en Thomas, ze waren er allemaal bij en hoe...
 
Sportschool CHEBI verzorgde een spectaculaire demonstratie tijdens de 5e Open Boxtelse Kampioenschappen (Open Promat Taekwondo) o.l.v. hoofdtrainer Ad Dekker.
We werden door Ad-Kwanjangnim meteen hartelijk ontvangen. Hij stelde onze hoofdtrainer voor aan enkele bestuursleden. Ook ontmoette hij na zestien jaren Jimmy Eman-Kwanjangnim, één van de Taekwondo-examinatoren en TKD-docenten uit zijn TKD-verleden. Hij is een van de weinigen die rivierkeien met zijn blote handen kan doorslaan.
De jeugd opende de demo met Danjonhohup (ademhalingstechnieken), Samdae Ollyo (loopbewegingen), Naekbup (val- en roloefeningen) en Ho Shin Sul (zelfverdedigingstechnieken).
Aansluitend volgden er verschillende Hankido en Hankido demonstraties. De demo werd afgesloten met Hankumdo (de weg van het Koreaans zwaard).
Ad-Kwanjangnim beloonde het team met een leuk aandenken. Daar was het team heel blij mee. Dat hadden ze niet verwacht, dus erg aardig. Bedankt!
 

danjunhohup.jpg

sonmok.jpg

naekbup.jpg

nakbup.jpg

naekbup.jpg

zelfverdediging.jpg

zelfverdediging.jpg

zelfverdediging.jpg

hankido.jpg

hapkido.jpg

hankumdo.jpg

hankumdo.jpg

audiserge.jpg

hankumdo.jpg

markkim2.jpg

Demo Berlicum 15 juni
Met een kleine demoteam (Jacqueline, Audi, Emilio-jr., Fleur, Raoul, Robert, Myrthe, Mattia, Thomas en Kwanjangnim) gaf sportschool CHEBI een Hapkido-Hankido-Hankumdo demonstratie tijdens de judokampioenschappen van JudoBerlicum.
De judoka's vonden het schitterend hoe onze jeugdleden een zweefduik maakten over verschillende ander hapkidoka's. De vliegend voorwaartse trap was erg spectaculair. Dat zo'n kleine manneke (Robert) zo hoog kan springen, wouw!
Ook Emilio-Kwanjangnim had samen met Audi een Hankumdo-demootje voorbereid. Het ging gelukkig allemaal goed .... Audi werde niet gescalpeerd.
Na een daverend applaus namen we afscheid ... maar niet voor lang ... tot 4 / 5 oktober, want dan mogen we weer een demo geven bij de opening van de nieuwe judozaal.
 


HAPKIDO - HANKIDO - HANKUMDO
kwanjangnim: E. Iglesias López (5th dan)
0031(0)73-6564717